Menu

THE STORY BEHIND-THE-SCENES

Als je al meer dan 20 jaar werkt aan het realiseren van unieke recreatiewoningen op top-locaties in Nederland. Als je daarbij heel veel bijzondere projecten hebt mogen ontwerpen, uitdenken en exploiteren. Als je ziet dat duizenden gasten meerdere keren per jaar bijzondere momenten beleven op deze bijzondere locaties. Als de unieke en kwetsbare natuur tegelijkertijd zóveel bijdraagt aan die bijzondere momenten.

Dan gaat het kriebelen.
Dan wil je opnieuw iets bijzonders doen.

Het verhaal van Kees

Kees Griesdoorn, algemeen directeur van DroomParken, vertelt: "Wij zijn als onderneming al langer bezig met duurzaamheid en moderne materialen en voelen ons gegrepen door dit nieuwe concept. Vakantie vieren is zoiets super positiefs en wat is er dan leuker dan gelijkgestemden te onmoeten en het allemaal nóg fijner en vrolijker te maken?"

'Minder wordt meer'

Het minder-wordt-meer-concept is verleidelijk. Minder spullen, meer overzicht, minder investering en meer geld overhouden voor andere bezigheden. Eigentijdser kan niet. Of, zoals Kees enthousiast vertelt: 'Dit is perfect voor speelse, vrije mensen, die zichzelf kunnen en willen zijn. Echt, hier wordt je zó blij van!"

Tiny Houses, de smart homes van de future!

Voor de 'Tiny Houses by DroomParken' is geexperimenteerd met een palletkachel, elektrische verwarming en zonnepanelen. De gebruikte materialen zijn ecologisch veranwoord en de indeling en uitstraling zijn speels. 

Iconisch wonen, iconisch recreëren

Tiny Houses by DroomParken is gestart op DroomPark de Zanding. Midden op de Veluwe in een authentieke omgeving, tussen de bomen. Inmiddels zijn de Tiny Houses ook te vinden op DroomPark Bad Hoophuizen. Speciaal voor dit park direct aan het Veluwemeer is de Beach Edition ontworpen. Op beide locaties geniet je, ontspan je, ontdek je. Je deelt als bewoner van een Tiny House de bankjes, terrassen én barbecues.

The little things in life. The little moments of life. They are big.

Wil jij ook ervaren hoe je iconisch woont? Hoe je iconisch vakantie viert? Kom dan jouw Tiny House ervaren, boek een unieke vakantie of laat je informeren over de investering in jouw eigen unieke Tiny House by DroomParken.

Jouw Tiny House

Vakantie in een Tiny House