Menu

@droomparken

DroomParken: een heerlijke vakantie of een uitstekende investering

DroomParken ontwikkelt en beheert al ruim 16 jaar prachtige vakantieparken op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan de kust in Zeeland en in Limburg. Op de parken treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Ruime kampeerplaatsen, luxe chalets en bungalows in diverse variaties. Daarnaast heeft u op alle vakantieparken de mogelijkheid om uw eigen recreatiewoning aan te kopen. Voor eigen gebruik of als investering met een aantrekkelijk rendement.

Alle medewerkers van DroomParken staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een heerlijke vakantie beleeft of u deskundig te adviseren bij het investeren in uw eigen vakantiewoning. Of het nu gaat om een uniek 'Tiny House by DroomParken' of een exclusieve vrijstaande villa: de mogelijkheden zijn eindeloos en verrassend.

Graag komen we persoonlijk met u in contact en natuurlijk nodigen we u ook van harte uit om uw vakantie bij ons te boeken. Tot ziens op één van onze luxe vakantieparken!

Duurzaam tot in de puntjes

Steeds meer ondernemingen realiseren zich dat duurzaamheid van essentieel belang is om het niet alleen leuk te hebben samen, maar het ook leuk te houden. Niet alleen regeren maar ook recreëren is vooruitzien. Daarom heeft DroomParken een speciaal programma opgesteld: Duurzame Gastvrijheid. Dit programma bevat maatregelen en activiteiten die van DroomParken stap voor stap een duurzaam bedrijf maken.

Daarbij wordt gekeken naar het eigen reilen en zeilen, maar ook naar de toeleveranciers waar DroomParken mee samenwerkt. En natuurlijk luisteren wij goed naar de inbreng van onze (ver)huurders. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat ook onze kinderen en kleinkinderen ‘natuurlijk’ kunnen genieten van de Duurzame Gastvrijheid die DroomParken biedt.

Klik HIER om de brochure te bekijken.